Uudised

Aitan Eestit MTÜ toetusega arendame programmi "7 sammu"

12 August 2021

Aitan Eestit MTÜ on heade annetajate kaasabil kokku kogunud märkimisväärse summa, millega saavad toetada oma 12 partnerorganisatsiooni, kellest üks on JA Eesti.

JA Eesti on väga tänulikud Aitan Eestit MTÜ-le järjekordse annetuse eest! Saame selle toetusega edasi arendada 1.-6. klassile suunatud "7 sammu" programmi, mille käigus lapsed saavad teadmisi raha targast kasutamisest, kuidas teha arukaid otsuseid disainmõtlemise printsiipe kasutades, kuidas olla aktiivne tegutseja oma kodukohas ning kuidas õppida selleks, et teha tulevikus meelepärast ja huvitavat tööd.  

"7 sammu" esimesed viis osa on algavast õppeaastast värskel kujul koolis kasutamiseks valmis. Aitäh toetuse eest!

Lisaks JA Eestile oli annetajate raha eest võimalik Aitan Eestit MTÜ-l toetada järgnevaid organisatsioone: Naiste Tugi- ja Teabekeskus, Naerata Ometi, Do Good, Heategevusfond Naeratuse Eest, Sünnitusmajade Fond, Laste ja Noorte Kriisiprogramm, Eesti Lasterikaste Perede Liit, Minu Unistuste Päev, Eesti Loomakaitse Selts, Lahendus.net ja Pesaleidja.

Aitan Eestit MTÜ on võtnud sihiks muuta heategevus läbi püsiannetuste populaarsemaks, efektiivsemaks ja mõjusamakas. Nad koguvad püsiannetusi üheksale organisatsioonile, millest üks oleme meie. JA Eesti tegevus ennetab inimeste majanduslikult raskesse olukorda sattumist, kuna õpetame noortele rahatarkust ning anname neile ettevõtluskogemuse juba kooliajal. Aidake kaasa meie ja teiste head tegevate organisatsioonide tegevusele tehes püsiannetuse Aitan Eestit MTÜ-le lehel www.aitaneestit.ee.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-