Uudised

Wise’i Tehnoloogiamoodul alustab taas

23 August 2021

Uus õppeaasta toob uued õpilased, uued tunnid ja uued õpilasfirmad. Aitame ettevõtlustunde läbi viia põhjalike ja haaravate ettevalmistatud materjalidega. Tutvustame Wise’i ettevõtlusmoodulit ja seniseid kogemusi 22. septembril kell 15-16.30.

Meil on hea meel öelda, et heade õpetajate abiga alustame Wise’i Tehnoloogiamooduliga teist kooliaastat! Moodul koosneb kahest osast, inspireerib suurelt mõtlema ja annab põhiteadmised ettevõtlusest. Aga põhiline - seniste õpetajate kogemusel saame öelda, et Wise'i õpe toob õpilastele sära silmadesse ning teeb ka õpetajate elu kergemaks. Wise’i Tehnoloogamooduli materjalid on koostatud professionaalide poolt, et õpetajal oleks tundide läbiviimine võimalikult lihtne ja noortel osalemine võimalikult põnev.

Wise’i Tehnoloogiamooduli inspiratsioonikoolitusel tutvustame moodulit, vastame kõigile küsimustele ja kuulda saab ka kogemust nii õpetajalt kui ka õpilaselt. 

Näeme 22.09.21 kell 15. Registreerimine toimub opetaja.ja.ee keskkonnas. (Registreerimine lõpeb15.sept kl 23:59)

Toetame koos noorte ägedate ja nutikate ideede kasvamist!

Uuendusliku ettevõtlusõpetaja diplomiga tunnustame kõiki õpetajad, kes on vähemalt ühe grupiga Wise’i Tehnoloogiamooduli mõlemad osad läbinud ning andnud tagasisidet. Lisaks on kõik tunnustuse saanud õpetajad oodatud sügisel toimuvale Wise’i ettevõtlusõppe inspiratsioonipäevale, et vahetada kogemusi, kohtuda põnevate ettevõtlusega seotud ekspertidega ning uueks õppeaastaks ideid ammutada. 

Oled nõus kogemust jagama? Kui Sa pole veel viimast Wise'i tagasisideküsimustikku täitnud, saad seda veel teha, lisada ka oma kontaktid. Hea meelega võtame Sinuga ühendust, et kuulata Sinu kogemust ja inspireerida blogiloo kaudu ka teisi.

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-