Uudised

Rahvusvaheliste Õpilasfirmade projekt alustab taas

03 October 2021

Juba kolmandat sügist alustab taas rahvusvaheliste Õpilasfirmade Eramus+ projekt GOALS (Social Entrepreneurship Student Companies in the Baltic Sea Region), millest võtavad osa Eesti, Läti ning Soome õpilased ning õpetajad.

Hetkel on lõppemas projekti esimene faas, mille käigus otsiti gümnaasiumi õpilasi vanuses 16-19, kellel on juba valitud meeskond, kellega hakata tegema Õpilasfirmat. Esimeses faasis ei olnud määrav kas õpilastel on olemas juba idee või mitte. Eestist saavad võimaluse osaleda kokku kuni 20 õpilast ning 5 õpetajat. 

Projektis toimub õppeaasta jooksul palju erinevaid koolitusi ning pakutakse ka müügivõimalusi erinevate riikide laatadel. Üritused toimuvad nii mõne tunnise online koolituse või tegevuse näol, kuid samuti on planeeritud offline üritusi nii Tallinnas, Helsingis kui ka Riias. Kokku terve aasta peale on planeeritud 7 erinevat üritust, mille käigus saavad õpilased ja õpetajad kohtuda nii veebivahendusel kui ka näost näkku. Lisaks paralleelselt õpilaste programmile on igal üritusel eraldi kokkupandud ka tegevused ja koolituse õpetajatele.

Projekti tegevustel saab silma peal hoida läbi JA Eesti infokanalite või otse läbi projekti enda Facebook'i lehe.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-