Uudised

Majandusteadmised pannakse proovile e-viktoriinil

01 October 2021

Traditsiooniline Junior Achievement Eesti e-viktoriini 7. – 9. klassi õpilastele toimub ettevõtlusnädala raames 7. oktoobril 2021. Ootame osalema kõiki 7. – 9. klasside õpilasi vaatamata sellele, kas nad õpivad koolis majandust või mitte.

E-viktoriinis saavad noored panna proovile oma ettevõtluse- ja majandusalased teadmised. Osalemiseks on aga vajalik eelnev registreerimine, mida on õpilastel võimalik teha kuni 6. oktoobrini läbi viktoriinid.ee platvormi. Teadmised pannakse proovile interneti vahendusel juba 7. oktoobril, kui põhikoolide õpilased üle Eesti alustavad ajude ragistamist. E-viktoriini sooritamiseks on õpilasel aega 45 minutit.

Mis saab pärast viktoriini edasi?

Pärast e-viktoriini on võimalik 7.-9. klassi noortel kokku panna oma võistkond, et osa võtta meeskonnamängust Creatlon. Creatlon koosneb kokku kolmest etapist: e-viktoriin, meeskonnamäng ning loovülesanne. Viimased kaks etappi sooritab võistkond koos.

Meeskonnamängu voorus tuleb kolme kuu jooksul 2 – 3-liikmelistel võistkondadel leida lahendused kolmele püstitatud mahukale ülesandele. Tähtajad leiate http://ja.ee/sundmused/creatlon.html

Kolmas etapp ehk meeskondlik loovülesanne kuulutatakse välja pärast teise etapi lõppu. Selle valmimise tähtaeg on 28. märts 2022. Parimaid kreatleete premeerib kevadel ärimehele väärilise päevaga EBS Gümnaasium!

 

 

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-