Uudised

Peaministri jõulusoovid läksid teele Õpilasfirma Insolito kaardiga!

21 December 2021

Peaminister Kaja Kallas saadab sel pühade perioodil oma jõulusoovid laiali Õpilasfirma Insolito jõulukaartidel.

Peaministri kantselei tellis Õpilasfirmalt Insolito 1000 eritellimusena valmistatud pühadekaarti, mis on praeguseks rõõmu valmistanud juba paljude Euroopa riikide peaministritele, Eesti ühiskonnategelastele ja paljudele teistele, kellele Kaja Kallas sel aastal oma soovid teele on saatnud.

Peaministri kaarti kaunistavad rahvuslikud ornamendid. „Valisime peaministri kaardile need mustrid, et põimida kaartidesse Eestile omase – selle, mis näitab meie soontes voolava kulgu, ilu algu- ja omapära. Etnomustreid ei kohta just iga päev, kuid tegelikult on need iseloomulikud meie kultuurile – seda ainulaadset ilu lihtsalt peab jagama,“ sõnas Insolito tegevjuht Aurelia Pärtelson.

Õpilasfirma Insolito valmistab korduvkasutatavaid õnnitluskaarte, mis on tehtud 100% taaskasutatud paberist ning mida on võimalik oma lähedastele kinkida rohkem kui üks kord, vahetades kaardis olevat vahelehte.

Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumi Õpilasfirma Insolito asutati möödunud õppeaastal ning noored pälvisid oma huvitava ideega palju tähelepanu ja tunnustust, jõudes välja ka võistluse „Eesti parim Õpilasfirma 2021“ finaali. Sel õppeaastal otsustasid kolm ettevõtlikku neidu jätkata Õpilasfirmade programmis rahvusvahelise Õpilasfirmana.

Vasakult Aurelia Pärtelson, Triinu Veider (Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium) , Minni Toom (Vändra Gümnaasium). Foto: Markus Mangusson

Fotol vasakult Aurelia Pärtelson, Triinu Veider (Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasium), Minni Toom (Vändra Gümnaasium). Foto: Markus Mangusson

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-