Uudised

Loome koos parema tuleviku!

19 December 2021

Laste ja noorte hariduse toetamisel loome parema tuleviku, meie ühise, terve ja targa Eesti tuleviku. Parem haridus mõjutab paljude teiste valdkondade kasvu ja probleemide vähenemist.

Aitan Eestit MTÜ toetab Junior Achievement Eesti, et saaksime koolidele pakkuda järgmise osa õppematerjale, mille abiga saab lastele edasi anda väga kasulikke teadmisi, milleks on ettevõtlikkus, rahatarkus, rohetarkus ja disainmõtlemine. Need on peamised märksõnad, millega uut osa iseloomustada võiks. 

Oleme väga tänulikud Aitan Eestit MTÜ-le, kes on toetanud JA Eesti tegevust 20 000 euroga. Kasutame saadud toetust meie algklasside programmi materjalide arendamiseks ja disainiks. Uueks aastaks tuleb trükist „7 sammu“ programmi viies osa „Meie maakond ja riik“ õpetaja käsiraamat ja töölehed, mis on just MTÜ Aitan Eestit toetuse abil valminud. Kõigis viies osas keskendutakse laste ettevõtlikkuse, loovuse ja kriitilise mõtlemise oskuse arendamisele disainmõtlemise metoodikat kasutades. Lisaks sisaldab programm senisest rohkem rahatarkuse ülesandeid ning tutvutakse erinevate ametite ja töövõimalustega, alustades oma perekonna rollide ja ametite tundmaõppimisest ning liikudes edasi kogu Eestis pakutavate töövõimalusteni. Uue teemana on läbivalt sees ka rohetarkus ning juba esimestest klassidest õpivad lapsed tegema keskkonnasõbralikke valikuid.

Pakume koolidele 1.-5. klassini terviklikke õppeprogramme „Meie ise“, „Meie perekonnad“, „Meie kodukoht“, „Meie linn ja vald“, Meie maakond ja riik“. Uue aasta alguses valmib ka uues võtmes „Meie miniminifirma“ programm ja hiljemalt uueks õppeaastaks „Meie maailm“.

Koos muudame Eesti kõigile paremaks!

VAATA VIDEOT: JA Eesti tegevjuht Kersti Loor tutvustab uusi õppematerjale

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-