Uudised

JA Worldwide esitati Nobeli rahupreemia kandidaadiks

01 February 2022

Kõiki maailma Junior Achievement organisatsioone ühendav JA Worldwide esitati Nobeli rahupreemia kandidaadiks.

JA Worldwide'i tegevjuht Asheesh Advani: „Rahu on võimalik ainult siis, kui noortel igas riigis ja piirkonnas on majanduslik mõjuvõim. JA Worldwide'il on au saada see nominatsioon. Jätkame oma tööd, et võimaldada kõigil noortel omada oskusi ja hoiakuid edukate ja arengule suunatud kogukondade loomiseks. Meie peamine lootus maailma kõige keerulisemate probleemide lahendamisel lasub tänastel noortel, kellest saavad homsed juhid."

Adam Warby, JA Europe esimees: „See nominatsioon on tohutu tunnustus tööle, mida kogu Junior Achievementi ülemaailmne võrgustik iga päev teeb, andes meie noortele konkreetseid võimalusi ja luues kaasavamaid kogukondasid. Õige mõtteviisi ja oskustega ehitab järgmine põlvkond jätkusuutlikemat majanduskeskkonda ja kogukondi, aidates seeläbi kaasa rahule ja õitsengule kõikjal. Olen uhke, et kuulun JA perekonda, mis muudab Euroopas ja maailmas midagi."

Salvatore Nigro, JA Europe'i tegevjuht: "JA Europe'is tähistame seda nominatsiooni kui tunnustust meie igapäevasele tööle!"

Koostööd tehes on JA üks suurimaid ja mõjukamaid sotsiaalsete mõjudega võrgustikke maailmas. Ühtsust peitub mitmekesisuses!

Loe ingliskeelset täisteksti

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-