Uudised

Täna avatakse pidulikult Eesti esimene valikainete kool gümnasistidele – programmis Villemdrillem ja rahatarkuse debatt

16 February 2022

Villemdrillemi esinemise ja noorte rahatarkuse debatiga saab täna kell 16 piduliku avapaugu Eesti esimene täielikult distantsõppel põhinev valikainete kool gümnasistidele Edumus School.

Edumus Schooli virtuaalsel avaüritusel arutlevad noored investorid ja ettevõtjad, kuidas saada rahatargaks. Meelelahutuse eest hoolitseb Villemdrillem ja ülekannet korraldab Miltton Events.

Debatti juhib investor ja rahatarkuse kursuse õpetaja Kristofer Vähi. Haridusidu Edumus asutaja Maria Rahamägi, “Rakett 69” vilistlane Ott-Kaarel Vään ja Tallinna Reaalkooli õpilane Karl Mattias Arulepp arutlevad, kuhu peaks noored oma aega ja raha investeerima. Arutelu toetab sisulooja Grete Anete Karpov.

Virtuaalüritusega saab liituda 16. veebruaril kl 16-17 Edumus Schooli Facebookis: https://www.facebook.com/events/684679019209025 

„Edumus Schooli pilootlennus õpib eri kursustel üle 250 gümnasisti. Võime uhkusega öelda, et Eesti esimene valikainete kool on täna sama suur kui keskmine keskkool. Toome distantsõppes kokku tulevased arhitektid, diplomaadid, rakendusbioloogid ja sotsiaalmeedia turundajad igast maakonnast ja erinevatest koolidest,” ütles haridusalgatuse Edumus asutaja Maria Rahamägi.

Edumus Schooli ettevõtluskursuste partneri, Junior Achievement Eesti tegevjuhi Kersti Loori sõnul jõuavad õpetajate kõrval koolidesse majandusalaseid teadmisi jagama järjest enam ka ettevõtjad. 

„Kuigi gümnaasiumiastmes on majandus- ja ettevõtlusõpe valikaine ning kool peaks seda igale soovijale võimaldama, siis alati ei ole seda võimekust. Huvi rahatarkuse teemade vastu kasvab aga iga aastaga. Siin tulebki appi Edumus School,” lausus Loor.

Edumus School pakub gümnaasiumiõpilastele distantsõppes praktilisi valikainete kursuseid, mida annavad õpetajate asemel sellel alal tegutsevad professionaalid. Valikus on üle 15 aine nagu arhitektuur, diplomaatia, mängude disain, rahatarkus, rakendusbioloogia, rahvusvaheline projektijuhtimine, reklaam sotsiaalmeedias, ringmajandus ja väitlus. 

Edumuse valikainete kooli saavad õpilased end kirja panna kodulehel school.edumus.ee

Edumus School on distantsõppe valikainete kool, kus kõik kursused vastavad riikliku õppekava nõuetele. Eesti, inglise ja vene keeles kursused on mõeldud gümnaasiumiõpilastele üle Eesti.

Lisainfo: 

Maria Rahamägi 

Haridusalgatuse Edumus asutaja ja tegevjuht 

tel 53458805 

maria@edumus.org

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-