Uudised

Aita tunnustada JA aasta tegijaid!

31 March 2022

JA Eesti juubeliaasta puhul on meil au välja kuulutada JA Eesti aasta ettevõtlusõpetaja, aasta mentori ning JA Eesti vägeva vilistlase tiitel. Esita oma kandidaat ning aita meil tunnustada oma ala parimaid!

Aasta ettevõtlusõpetaja tiitel on välja antud juba 10 järjestikusel aastal ning kahel korral oleme tunnustanud ka JA aastate õpetajat tema pikaajalise ja suure panuse eest ettevõtlusõppe edendamisesse. Oleme tänulikud kõigile õpetajatele nende tehtud töö ja vaeva eest.

Esita kandidaat JA Eesti aasta ettevõtlusõpetaja 2022 tiitlile SIIN.

Junior Achievement Eesti soovib tunnustada ka aasta mentori tiitliga inimesi, kes on vabatahtlikuna aidanud kaasa noore põlvkonna ettevõtjate arendamisele! Tahame esile tõsta inimesi, kes on jaganud oma teadmisi õpilastele klassitunnis või ärikonsultandina ning aidanud lähendada ettevõtlusõpet tegelikule ärimaailmale.

Esita kandidaat JA Eesti aasta mentor 2022 tiitlile SIIN.

Aita meil leida tunnustamist väärt tegijad ning esita oma kandidaat juba täna. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 8. aprill ning aasta tegijaid tunnustame 5. mail võistluse „Eesti parim Õpilasfirma® 2022" galal.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-