Uudised

Euroopa suurim ettevõtlusvõistlus GEN-E tuleb Eestisse

07 April 2022

Sel suvel korraldab JA Eesti koostöös JA Euroopaga Tallinnas Õpilas- ja üliõpilasfirmade võistluse GEN-E.

12.-15. juulil võtavad omavahel mõõtu Euroopa parimad Õpilasfirmad® ja tudengiettevõtted enam kui 40 riigist. Tegu on üle kolme aasta esimese JA Euroopa suursündmusega, mis saab toimuda koha peal. Selle raames saabub Eestisse üle 600 külalise, kelle hulgas on nii õpilasi, tudengeid, õpetajaid, juhendajaid, tippettevõtjaid, poliitikuid kui ka ametnikke.

Võistluse elementide hulka kuuluvad muuhulgas lavaesinemised ja stendivoor, mis on kõigile huvilistele avatud. 13. juulil saab otseülekande vahendusel kaasa elada Õpilasfirmade ja tudengiettevõtete lavaesinemistele ning 14. juulil ootavad samad noored ettevõtjad külastajaid oma toodetega tutvuma Vabaduse väljakul. Stendivoor toimub laada formaadis ning möödujatel on võimalik noortega vestelda ning parimate Euroopa ettevõtjate tooteid ka endale soetada.

Tegu on juba teise korraga, mil JA Eestil on avanenud võimalus korraldada Euroopa Õpilasfirmade võistlust. Aastal 2014 toimus see sündmus samuti Tallinnas. Sel korral on aga ürituse maht veelgi kasvanud ja lisandunud on ka tudengifirmade võistlus. 

Milline Õpilasfirma esindab suurvõistlusel Eestit, selgub 4.-5. mail, kui valitakse Eesti parim Õpilasfirma 2022.

Korraldamist toetavad Edu ja Tegu programm, SEB pank, Tallinna linn ja paljud teised. 

Värskeima info saamiseks registreeri end võistluse kodulehel https://gen-e.eu/

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-