Uudised

Eesti noored püüdlevad ettevõtjaks: pea iga teine noor soovib alustada oma äri

16 June 2022

Wise’i üleeuroopaline võistlus 20 Under 20 on viimased viis aastat otsinud paljulubavaid alla 20-aastaseid ettevõtjaid, et aidata nende äridel lendu tõusta.

Sel aastal jõudis finaali neli Eesti ettevõtjat, kes soovivad keskkonnasõbralike ning nutikate toodetega meie igapäevaelu lihtsamaks muuta. Kohalikku suurt ettevõtlushuvi kinnitab ka koostöös Kantar Emoriga tehtud uuring, millest selgus, et pea iga teine Eesti noor (43%) soovib saada ettevõtjaks.

Loe refereeritud täispikka artiklit Delfi Ärilehest..

JA Eesti kollektiiv on 20 Under 20 võistluse tulemuste üle äärmiselt õnnelik! Tänavused Wise 20 under 20 lootustandvate tulevikutegijate nimekirja jõudnud noored Eesti ettevõtjad on kõik Õpilasfirmast alguse saanud.  Eesti ettevõtjatest jõudsid finaali rattasadulatele materjalijääkidest vihmakatteid valmistava Drycycle’i kaasasutaja Rasmus Riim, Seif Design'i kaardihoidjate looja Joosep Lukin, discgolf’i ketastele jälitusseadmeid tootva Spotteri kaasasutaja Artur Sepp ning taaskasutatud materjalidest kell-lampe valmistava Neotime’i kaasasutaja Uku Allikvere. 

Esimesed sammud ettevõtlusmaailmas tasub teha Õpilasfirmas, et katsetada väikese riski juures oma idee läbilöögijõudu.

Õnne ja suuri tegusid tulevikus!

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-