Uudised

Eestit esindavad Euroopas šikkide ülikondadega noormehed

20 June 2022

Möödunud nädalal külastasid Eesti parima Õpilasfirma Drycycle liikmed Tallinna Kaubamaja, et valida moekonsultandi kaasabil välja endale sobilikud riided lavaesinemisteks ja auhindade galaks.

Kirjeldus puudub.

Maikuus kuulutati välja Eesti parim Õpilasfirma 2022 ning alates sellest ajast on Õpilasfirma ning mentorid töötanud lakkamatult, et hoida Eesti lipp Euroopa võistlusel kõrgel ka sel aastal. Õpilasfirma ettevalmistamisega tegelev JA Eesti arendusjuht Epp Vodja sõnul on Õpilasfirma Drycycle ettevalmistamine Euroopa võistluseks on täies hoos. "Lähtume sellest, et see ei ole vaid võistlust, vaid eelkõige üks pisike osa meie riigi turundustööst. Võistlus toimub sel aastal Eestis ning korraldaja riigina tahame näidata kuivõrd tugevad Õpilasfirmad Eestis tegutsevad," sõnas Vodja. Aruanne sai möödunud nädala lõpus valmis, edasi keskendutakse lavaesinemisele. "Hoidke noortele pöialt, see aitab alati!" on Epp Vodja soovitus kõigile eestlastele.

Lisaks aruande kirjutamisele, toodete disainimisele ja tootmisele ning lavaesinemise harjutamise, jõudsid Õpilasfirma Drycycle kolm noormeest külastada ka Tallinna Kaubamaja, et valida välja imelised ülikonnad, kingad ja särgid. Kaubamaja ja Drycycle liikmete valitud kaunite riietega võite näha noormehi 13. juunil Muusika ja Teatri Akadeemias toimuvatel lavaesinemistel ning 14. juuni õhtul toimuval auhindade tseremoonial. Mõlemast sündmusest toimub otseülekanne nii JA Eesti kui JA Europe Facebooki lehtedel, YouTube'i kanalitel kui ka võistluse ametlikul kodulehel gen-e.eu.

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-