Uudised

GEN-E AJAKAVA: millal ja mis toimumas on?

01 July 2022

Palju pole jäänud selle aasta oodatuima ettevõtlusõppe suursündmuseni. Juuli keskpaigas kogunevad Tallinnas Euroopa kõige paremad Õpilas- ja tudengifirmad. Anname põgusa ülevaates sellest mis on sel perioodil plaanis ning millest on ka Sinul võimalik osa saada.

Teisipäev, 12. juuli

Sel päeval saabuvad rahvusvahelised delegatsioonid Eestisse. JA Eesti on võtnud oma südame asjaks noortele ettevõtjatele tutvustada Tallinna linna. Samuti on sel päeval viimane aeg end valmis seada järgmise päeva võistlusvooruks – proovida mikrofoni ja vaadata üle firma liikmete paigutus suurel laval.

Õhtu lõpeb rannapeoga, mis aitab unustada hetkeks võistluspinge ning luua uusi rahvusvahelisi kontakte teiste riikide õpilaste ja mentoritega.

Kolmapäev, 13. juuli

10:00-10:30 Võistluse avatseremoonia (Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia) – seda on võimalik jälgida JA Eesti Facebook’i ja YouTube’i vahendusel. Kohapeal vaatamiseks palume end registreerida aadressil opetaja.ja.ee.

10:30-15:00 Võistluse „Euroopa parim Õpilasfirma 2022“ lavaesinemised (Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia suur saal) – seda on võimalik jälgida JA Eesti Facebook’i ja YouTube’i vahendusel. Kohapeal vaatamiseks palume end registreerida aadressil opetaja.ja.ee.

10:30-12:30 Võistluse „Euroopa parim tudengifirma 2022“ lavaesinemised (Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Black Box saal) – kohapeal vaatamiseks palume end registreerida aadressil opetaja.ja.ee.

16:00-18:99 Töötuba õpetajatele „Roundtable for Inspiration (Viru hotelli konverentsiruumid) – aruta koos Euroopa kolleegidega tuleviku üle ning õpi uusi tegevusi ja mänge. Töötoas osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine aadressil opetaja.ja.ee.

Enne õhtut külastavad Õpilas- ja tudengifirmade liikmed tuntud Eesti start-up’e, mille on loonud JA Eesti enda vilistlased ja sõbrad. Noored ettevõtjad lähevad tutvuma Bolt’i, Wise’i, Change Invest’i ja Veriffiga.

Õhtu lõpeb võistlejate jaoks meeleoluka ühisüritusega ja eriauhindade välja kuulutamisega Tallinna Kruiisiterminalis.

Neljapäev, 14. juuli

10:00-14:00 Gen-E stendivoor (Vabaduse Väljak) – õpilas- ja tudengifirmad tutvustavad ja müüvad oma tooteid ning kõigil huvilistel on võimalik oma silmaga näha selle aasta parimatest parimaid. Tule kindlasti kohale!

12:00-14:00 Interaktiivne Edu ja Tegu Tallinna linnamäng õpetajatele – veeda mõnusalt aega kolleegidega üle Euroopa. Osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine aadressil opetaja.ja.ee.

18:30-23:45 Gen-E auhindade tseremoonia – auhindade tseremoonial kuulutatakse välja selle aasta parim Õpilasfirma ja tudengifirma. Lisaks antakse välja ka mitmeid eriauhindasid. Seda on võimalik jälgida JA Eesti Facebook’i ja YouTube’i vahendusel.

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-