Uudised

Anname uutele Õpilasfirmadele hoo sisse!

07 September 2022

Õpilasfirma on vaieldamatult populaarseim JA Eesti ettevõtlusõppe programm. Selgi õppeaastal ootame õpilasi läbima mini- ja Õpilasfirmade programmi. Selleks, et õpilaste loodud ettevõtted aga sündida saaksid, on vajalik lisaks suurele tahtele ka ägedat äriideed, mille leidmise ja arendamisel saame koos oma heade koostööpartneritega toeks olla.

Kutsume õpetajaid üles oma õpilasi suunama osalema erinevatel hakkatonidel. Hakkatonidel osalemiseks võib olla õpilastel olmas olla juba esialgne äriidee, aga kindlasti on oodatud ka need õpilased, kellel idee puudub. Kogemustega mentorid aitavad leida parimaid lahendusi ning on toeks Õpilasfirma alustamisel. Siinkohal teeme ülevaate sügisperioodil toimuvatest äriideede arendamisele suunatud üritustest.

15. september

Õpilasfirmade Start-Up

Õpilasfirmade Start-Up on suunatud kõikidele noortele, kes tahaksid alustada sellel aastal oma enda Õpilasfirmat. Huvilised saavad võimaluse kuulata, milline on olnud teekond perioodi parimatel Õpilasfirmadel ning saada neilt kasulike nõuandeid, mida peaks kindlasti tegema ning mida vältima, luues oma enda firmat.

Üritus toimub Tallinna Kesklinna noortekeskuses.

OTSEÜLEKANDE LINK twitch.tv/kesklinnanoored

Lisainformatsioon ürituse kohta Facebook’is.

23. september

Õpilasfirmade alustamise hakkaton Narvas

JA Eesti mentorite käe all on võimalik tulla oma äriideid genereerima Narva. Ühe tegusa päeva jooksul aitame leida meeskondadel sobiva äriidee, mõelda läbi ettevõtte alustamisega seotud etapid ning pakume tuge ka Õpilasfirmade registreerimisel JA Eesti registris. Üritus toimub vene keeles.

Õpilasfirmade hakkatoni läbiviimist toetab Think Human Foundation.

30. september

Mini-Hakkaton Ida-Virus

JA Eesti ning JA Alumni Estonia ootavad kõiki alustavaid Õpilas- ja minifirmade liikmeid 30. septembril toimuvale äriideede genereerimise sündmusele.

Registreerimine

13. oktoober

Youth Empowered ideelabor

Põhikooli ja gümnaasiumi noored on oodatud olemasolevate äriideedega või sooviga luua oma Õpilasfirma Youth Empowered ideelaborisse, et koos kogenud mentoritega oma äriideid arendada ning silmas pidada just jätkusuutlikkust. Tegemist on rahvusvahelise äriideede arendamise üritusega, kuhu on Eestist oodatud osalema 200 õpilast!

14.-15. oktoober

Õpilasfirmade hakkaton - roheline pealinn

Alustava Õpilasfirmad on oodatud arendama oma äriideid, mis on suunatud pealinna murekohtade lahendamiseks. Parimatest parmad ideed saavad Tallinna linna poolt stardikapitali ning Tallinn võtab kasutusele ühe idee kevadel linnas testimiseks.

Registreeri juba täna!

Lisainformatsiooni sündmuse kohta avaldame varsti JA Eesti kodulehel sündmuste rubriigis.

Kõigi ürituste kohta on võimalik uurida lisa kirjutades aadressil opilasfirma@ja.ee.


Lisaks üritustele, mis on avatud kõigile huvilistele, on sügisel plaanis ka mitmeid väiksemaid äriideede genereerimise üritusi "Võta ise ette". Mitmed piirkonnad on tellinud oma koolide õpilastele vahva ettevõtluspäeva. JA Eesti mentorid aitavad põhikooli õpilastel leida äriideid läbi praktiliste ja lõbusate tegevuste Rakveres, Võrus, Põltsamaal ja Orissaares! "Võta ise ette" ürituste elluviimist toetab Pepco.

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-