Uudised

Õpilasfirmale hoogu juurde (noorem-)mentoritega!

02 October 2022

Möödunud nädalal koolitasime koostöös Estonian Business School’i ja koolitaja Age Rosenbergiga ligi 30 uut nooremmentorit, kes on peatselt valmis olema nõus ja jõuga toeks sel õppeaastal tegutsevatele Õpilasfirmadele.

Noore Mentori koolitusprogrammi on igal aastal oodatud Õpilasfirmade programmi vilistlased, kes sooviad areneda ise ning edasi anda oma teoreetilisi ja praktilisi teadmisi oma Õpilasfirma tegutsemise aegadest. 

„Peale ÕFi lõpetamist on Noore Mentori programm väärt võimalus analüüsida oma eelneva aasta tegevus läbi, võtta protsess tükkideks ning aidata õpituga uusi ÕFe. Senitehtut saab näha täiesti uue nurga alt ning programmis õpitu ja kogetu loob hea põhja tulevasteks ettevõtlikeks tegudeks. Ja muidugi on väärtuseks tutvumine teiste edumeelsete noortega üle Eesti!“ meenutab koolitusprogramm läbinud Rasmus Kuslap, kelle Õpilasfirma TASQ valmistas aastatel 2019-2020 Läänemaa Ühisgümnaasiumis telefonide tagakülgedele kleebitavaid taskuid.

Nooremmentorid läbisid oma esimese kahepäevase koolituspäeva, kus keskenduti nii enesearengule kui mentorioskuste arendamisele. Novembris analüüsitakse seni õpitu rakendamist praktikas.

Koolitusprogrammiga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Nooremmentoritega on võimalik peatselt kontakti võtta läbi Õpilasfirmade veebiplatvormi.

Praegu ootavad enda tiiva alla aga erinevate ettevõtlusvaldkondade spetsialistid. Näiteks on end mentorina üles andnud meie vilistlane ja KOMM Agentuuri juht Regina Soop, start-up entusiast Richard Kraft, Southwestern Advantage Eesti müügijuht Mihkel Annilo, PwC ärinõustamise konsultant Evelin Glinjanski, aga ka palju teised suure kogemuste pagasiga mentorid.

TUTVU KÕIGI MENTORITEGA SIIN!

Õpilasfirmadel on võimalik ka omaalgatuslikult võtta ühendust just neile sobivas valdkonnas tegutsevate spetsialistidega ning paluda neid omale mentoriks!

Nooremmentorite 

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-