Uudised

Muudame ettevõtlusõppe keskkonnasõbralikumaks

05 November 2022

10.-13. oktoobrini toimus Leedus JA Eesti, JA Leedu, JA Portugali ja JA Küprose ühine seminar ettevõtlusõppe muutmiseks keskkonnasõbralikumaks.

Kokkusaamine toimus Erasmus+ projekti Going Green in Entrepreneurship Education raames. Projekti juhib JA Eesti ja seetõttu oli meil ka oluline roll kogu tegevuse suunamisel ning oma ideede väljapakkumisel, kuid aruteludes ja tegevustes lõid usinalt kaasa ka teised partnerid. Enamik ühisseminare toimus SEB Leedu moodsas ja keskkonnasõbralikus hoones, kus asub ka JA Leedu kontor.

Ühisseminaril tehti läbi ajurünnakuid, mis peaksid viima keskkonnasõbralike ideedeni, prooviti ideede hindamist „rohelisest“ aspektist, mängiti ressursside, transpordi ja tööjõu optimeerimise mängu ning terve päev pühendati keskkonnaökonoomikale. JA Leedu vabatahtlik konsultant Elena Salamandic-Alijonisene esitles keskkonnamõjude hindamise lõuendit, mis on kasulik ka meie Eesti õpilasfirmadele. Lisaks selgus, et Elena on JA Moldova vilistlane ning külastas aastaid tagasi Eesti õpilasfirmade laata JA Eesti kirjutatud ühisprojekti raames.

Järgnevalt on plaanis sama projekti raames viia läbi õpetajate koolitused kõigis kolmes partnerriigis.

logo-erasmus-plus - Eesti Massaaži- ja Teraapiakool

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-