Uudised

Külasta veebruaris Eesti Õpilasfirmade laata!

20 January 2023

JA Eesti kutsub kõiki huvilisi külastama 11.-12. veebruaril 2023 toimuvat Eesti Õpilasfirmade laata 2023 Kristiine ja Rocca al Mare keskustesse. Laat toimub paralleelselt kahes kaubanduskeskuses.

Õpilasfirmad ootavad huvilisi oma toodetega tutvuma kaubanduskeskustesse laupäeval, 11. veebruaril ning pühapäeval, 12. veebruaril kell 12:00-17:00. Toodete valik ulatub seinast seina - keskkonnasõbralikest disainelementidest tehnoloogiliste lahendusteni, maitsvatest snäkkidest tervislike jookideni ning lõbusatest lauamängudest käsitööpokaalideni. Laadal osalevate Õpilasfirmade tooteid on võimalik juba praegu soetada Õpilasfirmade e-poest, mida täiendame uute Õpilasfirmadega pidevalt. 

Eesti Õpilasfirmade laat on paljude noorte jaoks esimene müügikogemus ning seetõttu on igal laadakülastajal võimalik anda oma panus Eesti noorte ettevõtlushariduse edendamisesse. Tutvu noorte ettevõtjate toodetega, uuri nende tegemiste kohta ning huvi korral saad endale või sõbrale ka midagi ainulaadset laadalt kaasa soetada. Külastajate jaoks koondame infot JA Eesti Facebook'i ürituse alla ning osalejad leiavad täpsema informatsiooni osalemise ja registreerimise kohta opilasfirma.ee lehelt või Sündmuste rubriigist.

Õpilasfirmade programm on JA Eesti praktiline ettevõtlusõppe programm, mille raames läbivad õpilased ühe õppeaasta jooksul ettevõtte elutsükli selle alustamisest likvideerimiseni. JA Eesti pakkunud erinevaid majandus- ja ettevõtlusõppe programme juba 30 aastat.

Laada õnnestumisesse annavad oma panuse SEB Eesti, Aitan Eestit MTÜ, Graanul Invest ja Tallinn.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-