Uudised

Selgub Euroopa parim õpilasfirma!

13 July 2021

Tahame Sulle põnevusega teatada, et juba neljapäeval, 15. juulil valitakse Euroopa parim õpilasfirma ning soovime ka Sind kutsuda auhindade tseremooniale kaasa elama.

Eestit esindab Euroopa õpilasfirmade finaalvõistlusel #CoYC Tallinna 21. Kooli ja Kadrioru Saksa Gümnaasiumi noormeestest koosnev Õpilasfirma Spotter. Spotter valmistab eestlaste seas populaarseks saanud discgolfi ketastele jälitusseadmeid, et mängimist ei segaks kadunud ketaste otsimine.

Võistluse “Euroopa parim õpilasfirma 2021” auhindade tseremoonia toimub neljapäeval, 15. juulil Eesti aja järgi kell 15:00-17:00 veebi vahendusel. Liitu ülekandega JA Euroopa YouTube’i kanalil.

Lisaks on võimalik ülekannet jälgida ka läbi Junior Achievement Eesti Facebooki lehe või otse #CoYC ürituse alt.

Lisaks TOP3 Õpilasfirmade välja kuulutamisele, avalikustatakse ka eurooplaste lemmik õpilasfirma. Sul on võimalik anda oma hääl Eesti eest.

  • Hääle andmiseks registreeri end kasutajaks: https://tinyurl.com/jaeurope
  • E-mailile tuleb kiri, mis palub Sul oma e-mail aadress kinnitada.
  • Spotteri discgolfi ketaste jälitusseadmetele hääle andmiseks mine: https://tinyurl.com/SpotterEesti
  • LUFFA keskkonnalike pesukäsnade poolt hääletamiseks mine https://tinyurl.com/LUFFAeesti (Eesti on rahva lemmiku kategoorias esindatud kahe õpilasfirmaga - teiseks Õpilasfirmaks on keskkonnasäästlikke kõrvitskäsnast švamme tootev LUFFA)
  • Kliki "Vote" ehk "Hääleta" ning ongi suur panus antud!

Kohtumiseni #CoYC galal!

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-