Uudised

Aita tunnustada 2023. aasta tegijaid!

28 March 2023

Meil on au välja kuulutada konkurss JA Eesti aasta ettevõtlusõpetaja, aasta mentori ning JA Eesti vägeva vilistlase tiitlile. Esita oma kandidaat ning aita meil tunnustada oma ala parimaid!

Aasta ettevõtlusõpetaja 2023

JA Eesti annab aasta ettevõtlusõpetaja tiitlit välja juba aastast 2012, millega soovime tunnustada tegusaid ja innustavaid ettevõtlusõpetajaid , kes kasutavad koolides JA Eesti programme. Oleme tänulikud kõigile õpetajatele nende tehtud töö ja vaeva eest. Täites selle ankeedi, aitad meil tunnustada parimaid ettevõtlusõpetajat: 

Esita kandidaat SIIN.

Aasta ettevõtlusõppe mentor 2023

Junior Achievement Eesti soovib tunnustada neid inimesi, kes on vabatahtlikuna ettevõtlusõpetaja kõrval aidanud kaasa noore põlvkonna ettevõtjate arendamisele! Tahame esile tõsta inimesi, kes on jaganud oma teadmisi õpilastele klassitunnis või ärikonsultandina ning aidanud lähendada ettevõtlusõpet tegelikule ärimaailmale.

Esita kandidaat SIIN.

JA Eesti vägev vilistlane 2023

Rohkem kui 30 aasta jooksul on JA Eesti programme läbinud kaugelt enam kui 50 000 noort  ning  mõnigi neist on saanud tõsiseks tegijaks nii Eestis kui ka välismaal. Seetõttu on paras aeg hakata vaatama tagasi JA programmide vilistlaste suurtele tegudele ning tunnustada parimaid.

Meie programmide eesmärk ei ole kunagi olnud olla tippsündmus noore inimese elus, vaid luua noorele fundamentaalne stardiplatvorm, saamaks tõeliseks tuleviku tegijaks. Seetõttu hindame konkursi raames eelkõige saavutusi, mis on korda saadetud pärast meie programmi lõpetamist. Esita kandidaat

Esita kandidaat SIIN.

Kõigi kandidaatide esitamise tähtaeg on 16. aprill. JA aasta tegijad 2023 kuulutame välja 12. mail Kultuurikatlas toimuval võistluse "Eesti parim Õpilasfirma 2023" galal.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-