Uudised

JA Eesti aasta ettevõtlusõpetaja 2023

24 May 2023

JA Eesti tunnustab 2023. aasta ettevõtlusõpetaja tiitliga Pirita Majandusgümnaasiumi ja Lilleküla Gümnaasiumi majandus- ja ettevõtlusõpetajat Marko Krusbergi, kes aitab kahes koolis läbida väga suurel hulgal õpilastel Õpilasfirmade programmi ning seda väga kõrgel tasemel.

Marko Krusbergi juhendatavad Õpilasfirmad on tõsised konkurendid kõigil Õpilasfirmade võistlustel ja laatadel. Viimase nelja aasta jooksul on tema õpilased aktiivselt osa võtnud kõigist Õpilasfirmadele suunatud üritustest ja koolitustest, mis aitab Õpilasfirmade programmi veelgi põhjalikumalt läbida ning võtta sellest ellu kaasa maksimumi. Lisaks on Marko ka ise ettevõtja ning aidanud oma õpilastel konktakte luua ärimaailmas tegutsevate teiste ettevõtjatega, kellest on saanud paljudele ka mentorid. 

Marko Krusberg on lühikese ajaga rakendanud maksimaalselt õppekavas olevat Õpilasfirma kursust ning viinud Pirita Majandusgümnaasiumi ja Lilleküla Gümnaasiumi Õpilasfirmade tegevuse Eesti parimate tulemusteni. Tema pühendumus õpilaste toetamisele ja innustamisele ületab inimvõimete ja aja piire.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-