Uudised

Saage tuttavaks noorte mentoritega!

08 October 2023

Õppeaasta alguses läbis vahva grupp JA Eesti programmide vilistlasi noore mentori programmi, et olla toeks tulevastele Õpilas- ja minifirmadele põhijuhendaja kõrval. Noore mentori teekonda alustati septembri lõpus Estonian Business School’is toimunud koolitusel, kus jagas kasulikke soovitusi kogenud koolitaja Age Rosenberg.

Noore mentori programmi eesmärk on toetada noort mentorit Õpilasfirma mentordamisel, andes tööriistu, mille abil tõsta teadlikkust iseendast ja seeläbi parandada oskust märgata mentordatava Õpilasfirma noorte tegutsemist. Lisaks toimuvad praktilised mentorduspäevad Õpilasfirmade laatadel, kus saab oma teadmisi ja oskusi proovile panna ning olla toeks noorematele.

Juba õigepea on alustavatel Õpilasfirmadel võimalik endale juhendaja kõrvale valida ka noor mentor, kellel on endal olemas ka reaalne Õpilasfirma kogemus, mõistab noorte kolleegide hirme ning suudab tuua oma olemusega Õpilasfirma liikmetesse eneseusku ja motivatsiooni. Noorte mentoritega on võimalik tutvuda peatselt opilasfirma.ee avalehel. Esimesed noored mentorid oleme lisanud juba tutvumiseks Õpilasfirmade portaali.

Noore Mentori koolitusprogramm toimub koostöös Estonian Business Schooli ja UNICEF UpLift programmiga.

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-