Uudised

Võta Ukraina koolinoor endale töövarjuks!

10 October 2023

Traditsiooniline töövarjupäev on sel aastal saanud täiendust ning JA Eesti pakub sel aastal töövarjupäevast osa saamise võimalust ka Ukrainast pärit koolinoortele, kel avaneb novembris võimalus tutvuda Eesti töömaastiku ja siinsete töötamise võimalustega.

Unicef’i rahastatud UPLIFT projekti raames oleme aasta jooksul korraldanud 32 töötuba, milles on osalenud pea 900 Ukrainast pärit Eesti koolilast. Samuti läbisid 150 õpilast JA Eesti ettevõtlusõppe programme, lõid enda mini-minifirmasid ning arendasid enda ettevõtlikkust. Sellel õppeaastal on Ukrainast pärit keskkoolinoored alustanud ka Õpilasfirmade loomisega ning novembris on õpilastel aeg tutvuda erinevate ametitega osaledes töövarjupäeval.

Kutsu endale töövarjuks Ukrainast pärit noor!

Otsime Ukrainast pärit õpilastele töövarjutamise kohti erinevate ametikohtade juurde nii avalikust kui erasektorist. Töövarju koha pakkujal on võimalus inspireerida ja tutvustada noortele Eesti töömaastikku ja siinseid võimalusi. Ootame töövarjutatavateks nii eesti, ukraina, vene kui inglise keelt kõnelevaid töötajaid. 

Anna end üles ja kutsu endale töövari SIIN!

Eesti õpilasi ja õpetajaid julgustame innukalt võtma ühendust oma lemmikettevõtte või -organisatsiooniga ning avaldama neile ise soovi. 

Lisaks Ukrainast pärit noortele suunatud tegevustele, kuulutab novembris JA Alumni Estonia välja Töövarjupäeva Krooni tippude tipud, kelle töövarjuks on võimalik kõigil huvilistel kandideerida. Uuri JA Eesti kodulehel olevaid materjale kuidas oleks kõige mõistlikum seda teha (sel aastal ei tegutse Tagasi Kooli/Tuleviku Tegijad platvorm).

Töövarjupäev on JA Eesti programm 14- kuni 19-aastastele põhi-, kesk- ja kutsekoolide õpilastele, milles osaleb igal aastal üle 3000 noore ja sama palju ettevõtjaid ning spetsialiste. JA Eesti on töövarjupäeva eestvedaja juba aastast 1998!

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-