Uudised

November on töövarjupäeva kuu

04 November 2023
Töövarjupäeval, 16. novembril, kutsume kõiki 7.-12. klassi õpilasi saama rohkem teada töömaailmast ning ettevõtteid avama oma uksi uudishimulikele noortele!
TÖÖVARJULE
Innustame õpilasi ise või õpetaja kaasabil otsima endale unistuste töövarjupäeva ametit ning iseseisvalt sõlmima ka kokkuleppeid. Selleks sobib hästi nii e-mail kui telefonikõne.
JA Eesti on koostanud abistava skeemi õpilastele, mis aitab muretumalt töömaailma tegijatega ühendust saada. 
Selleks, et töövarjupäev mööduks asjalikult ning õpilane saaks sellest maksimaalset kasu, siis hea oleks pilk peale visata või koguni välja printida töövarjupäeva tööleht, milles olevad küsimused avavad erinevate ametite olemusi palju põhjalikumalt. 
 
Õpetajad ja koolide esindajad leiavad samuti oma tegevuse toetamiseks uuendatud materjalid JA Eesti kodulehelt. 
 
TÖÖVARJUTATAVALE
Erinevate ametite esindajatel, kogu kollektiivil ning ettevõtetel on võimalik novembris oodata õpilaste kirju ja kõnesid, kes soovivad tulla töövarjuks. Veelgi parema lahendusena soovitame teil anda teada oma huvist töövarjusid oma tööst osa saama mõnele koolile otse kirjutades. Samuti võib selletaolise üleskutse teha ka sotsiaalmeedias.
Andke endast ja oma ettevõttest julgelt teada!
 
Töövarjupäev on JA Eesti programm 14- kuni 19-aastastele põhi-, kesk- ja kutsekoolide õpilastele. Igal aastal osaleb töövarjupäeval üle 3000 õpilase ja sama palju ettevõtjaid, spetsialiste. Juba aastast 1998!

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-