Uudised

Tule kaitsetööstuse teemalisele hakkatonile!

04 April 2024

JA Eesti kutsub gümnasiste ja kutsekoolide õpilasi osalema kaitsetööstuse teemalisel hakkatonil. Registreerimine on juba avatud!

Ootame hakkatonile osalema 55 õpilast üle Eesti, kes on mõelnud uuel õppeaastal läbida Õpilasfirmade programmi. Hakkaton on hea hüppelaud noortele Õpilasfirma alustamiseks. Oma sisult on hakkaton 48-tunnise inkubatsiooniprogramm, kus õpetatakse noortele meetodeid oma äriidee leidmiseks, analüüsimiseks ja realiseerimiseks. Osalejate eesmärk on leida jätkusuutlik äriidee kaitsetööstuse valdkonnas, moodustada selle elluviimiseks vajalik meeskond ning teha esmased sammud oma toote või teenusega turule jõudmiseks. Neid toetavad sellel teekonnal JA Eesti vilistlasorganisatsiooni JA Alumni Estonia vägevad mentorid. “JA Eesti korraldab üle pika aja juba kevadel uutele alustavatele Õpilasfirmadele äriideede genereerimise üritust, mis on imeline võimalus saada mõned kuud varem konkurentsieelis uuel õppeaastal alustavate Õpilasfirmade ees,” rõõmustab ürituse peakorraldaja Maria Palk ning kelle hinnangul on sellistest suunatud hakkatonidest palju kasu. Lisaks konkurentsieelisele, on õpilastel ka suvel aega oma vastvalminud äriideid edasi arendada või sootuks muuta, mis kindlustab omakorda põhjalikuma ettevalmistuse Õpilasfirmade programmiks.

Kaitsetööstuse teemaline hakkaton toimub 26.-28. aprillil Tallinna miinisadamas. Üritusele on võimalik end registreerida SIIN

Lisainformatsiooni ja ajakava leiad JA Alumni Estonia koduleheküljelt

Võimsate äriideedeni aitavad jõuda JA Alumni Estonia ning Kaitseministeerium.

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-