Uudised

Eesti parim Õpilasfirma selgub mai alguses

01 April 2024

Eesti parim Õpilasfirma valitakse 8.-9. mail Tallinnas. Kes selle tiitli võidab ning sõidab Eestit esindama Itaalias toimuvale Euroopa Õpilasfirmade võistlusele?

2024. aastal valitakse Eesti parim Õpilasfirma 29. korda. Sel õppeaastal on Junior Achievement Eestis gümnaasiumi ja kutsekooli noored registreerinud üle 400 Õpilasfirma. Kõigil neil on võimalik kuni 23. aprilli varahommikuni esitada Õpilasfirma tegevusaruanne koos finantse kirjeldava pearaamatuga Õpilasfirmade süsteemis. Aruannete põhjal valib žürii välja finalistid, kes kuulutame välja aprilli lõpus. Seni on võimalik usinate noorte loominguga tutvuda ja oma lemmiktooteid soetada Õpilasfirmade e-poest

Eesti parim Õpilasfirma 2024 ehk PÕF2024 on võistlus, mis toob kokku noorte ettevõtjate absoluutse koorekihi. Igal aastal registreeritakse JA Eesti Õpilasfirmade registris sadu Õpilasfirmasid - neist kõige edukamad saavad võimaluse kandideerida noore ettevõtja ühele ihaldusväärseimale tiitlile. Kahe pingelise ning põneva võistlusvooru vältel selgub, milline noorte ettevõtjate tiim on aasta jooksul pannud kokku kõige edukama ettevõtte - jah, just ettevõte, mitte äriidee, sest PÕF pole ideekonkurss, vaid võistlus firmategemise kunstist. Võitjal peab lisaks heale äriideele näitama ka suurepärast meeskonnatööd, arusaamist ettevõte finantsasjadest ning jätkusuutlikust pärisfirmana toimetulemiseks.

Võistlus “Eesti parim Õpilasfirma 2024” saab alguse 8. mail kui toimub stendivoor Solaris Keskuses. Stendivoorus on võimalik kõigil huvilistel selle aasta parimate äriideedega tutvuda. Lisaks potentsiaalsetele klientidele, käib stendivooru ajal ringi ka žürii. Õpilased ootavad stendivoorus külastajaid kell 16-19. Võistlus jätkub järgmisel päeval Mustamäe Riigigümnaasiumis žüriivestlustega ning äriideede tutvustamisega laval. 9. mai õhtul kuulutatakse välja 2024. aasta parim Õpilasfirma, kes sõidab Eestit esindama Itaaliasse 2.-4. juulil toimuvale Euroopa Ettevõtlusfestivalile GEN-E, mille raames valitakse Euroopa parim Õpilasfirma. 

"Eesti parim Õpilasfirma 2024" kohta leiad lisainformatsiooni võistluse ametlikult koduleheküljelt

Möödunud aastal võitis võistluse “Eesti parim Õpilasfirma 2023” Võru Gümnaasiumi Õpilasfirma MilSpray, kes tootsid spreipudelites kamuflaažvärve.  

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-