Uudised

FOTOD: Aktusel tunnustati õpilasvõistluste parimaid

08 April 2024

Laupäeval, 6. aprillil, tunnustati põhikooli meeskonnamängu Creatlon ning majandusolümpiaadi riikliku vooru parimaid õpilasi.

Creatlon

Sügisel alanud kolmest etapist koosnev meeskonnamäng Creatlon jõudis lõpuni ning õpilasvõistluste autasustamise aktusel tunnustati parimaid meeskondi, kes läbisid õppeaasta jooksul e-viktoriini, ettevõtlusteemalise meeskonnatöö ülesanded ning kolmanda etapi raames viisid läbi mängude õhtu. Kõigi etappide ülesannetega on võimalik tutvuda SIIN.  

Creatlonist võttis osa 15 tiimi, kellest 11 jõudsid välja ka viimasesse etappi. Parimaks meeskonnaks kuulutati Valjala Põhikooli tiim K.E.N. Teise koha saavutas Kalmetu Kooli tiim Lutsu kala ning kolmanda koha pälvis Tallinna Arte Gümnaasiumi võistkond Tormilised ühiskondnikud. Kõiki tulemusi on võimalik näha SIIN

Majandusolümpiaad

Majandusolümpiaadi lõppvoor toimus 6. aprillil. Lõppvooru pääses 39 gümnasisti. Palju õnne kõigile tublidele finalistidele!

1. koht – Kristofer Närep Gustav Adolfi Gümnaasiumist, õpetaja Riina Timmermann

2. koht – Rasmus Pedari Gustav Adolfi Gümnaasiumist, õpetaja Riina Timmermann

3.-4. koht – Georg Andri Liivak Pirita Majandusgümnaasiumist, õpetaja Henton Figueroa

3.-4. koht – Jako Tõmai Ahven Tallinna Reaalkoolist, õpetaja Ene Saar

Olümpiaadi protokolli, teooriavooru küsimused ning praktiliste ülesannete legendid koos küsimuste ja vastustega leiad SIIT

Õpilasvõistluste autasustamise aktust jäädvustas Rasmus Valdmann. Fotogalerii on leitav JA Eesti Facebooki lehelt.

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-