Uudised

Eesti Õpilasfirmade Laat 2020

18 December 2019

Esimest korda ajaloos korraldame Eesti õpilasfirmade laata kahel järjestikusel päeval.

Laadahuvilised on oodatud õpilasfirmade toodete valikuga tutvuma 8. veebruaril Kristiine ja Rocca al Mare keskustesse ning 9. veebruaril Rocca al Mare keskusesse. Õpilasfirmade registreerimine laadale on juba avatud!

JA Eesti pikaajalisemad sõbrad mäletavad veel, et kunagi korraldasime Eesti õpilasfirmade laata ühel päeval ja ühes kaubanduskeskuses. Juba mitmel viimasel aastal oleme korraldanud traditsioonilist laata kahes Tallinna suures kaubanduskeskuses. Tänavu tuleb laat aga veelgi suurem ja võimsam, sest registreerunud õpilasfirmade arv kasvab iga aastaga.

Kahel erineval päeval korraldamine annab ka laadal osalevatele õpilas- ja minifirmadele võimaluse rohkem müüa, sest keskused ei ole enam nii pungil müügiboksidest kui varem.

Laadal osaleda soovivate õpilas- ja minifirmade jaoks on registreerimine juba avatud õpilasfirmade registreerimissüsteemis. Registreerimine lõpeb 13. jaanuaril kell 23:59. 

Eesti õpilasfirmade laada kohta on võimalik lisainfot lugeda laada INFOLEHELT. Sealt leiab ka informatsiooni laada eel ja laada ajal toimuvate võistluste kohta, kust soovitame huvilistel kindlasti osa võtta!

Kindlasti palume laadal osalevatel õpilastel ning nende juhendajatel tutvuda LAADA REEGLITEGA.

Täiendame Eesti õpilasfirmade laata puudutavat informatsiooni piisavalt. Uuel aastal on oodata laada Facebook’i sündmust ning avalikustame ka mobiilirakenduse, kus on võimalik tutvuda ajakava, osalevate firmade ideede, žüriiliikmetega ning näha ka müügibokside paiknemist keskustes. Attendify mobiilirakendust kasutame juba teist aastat, et anda omalt poolt panus keskkonnasäästlikkusse ning jätta printimata ligi 10 000 flaierit!

Hoia kindlasti pilk peal ka JA Eesti sotsiaalmeedia kontodel ning kohtumiseni 8.-9. veebruaril ajaloo suurimal Eesti õpilasfirmade laadal!

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-